Kinderopvang Bobo start met kinderopvang voor halve dagen

12 juli 2012
Kinderopvang Bobo start met kinderopvang voor halve dagen

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Voor ouders is het prettig om hun kind zo af en toe een keertje extra naar de opvang te kunnen brengen. Dit was voor kinderen van 0 tot 4 jaar van Bobo’s Hele dagopvang al mogelijk voor een hele dag, maar kan nu ook voor een halve dag. Het maakt daarvoor niet uit op welke Hele dagopvanglocatie van Bobo het kind zit. Tevens heeft Kinderopvang Bobo een locatie waar opvang op halve dagen niet alleen zo af en toe als extra keertje mogelijk is, maar gewoon als standaard opvangmogelijkheid.

Halve dagen
Een halve dag begint om 07:00 uur, maar men kan ook later - tot 09:00 uur ‐ een kind brengen. Tussen 12:30 en 13:00 uur worden de kinderen van de ochtendgroep opgehaald en de kinderen van de middaggroep gebracht. De middag duurt tot 18:30 uur; de kinderen kunnen vanaf 16:00 uur worden opgehaald. Bobo brengt voor een halve dag zes uur in rekening. Kinderen kunnen zoveel halve dagen extra komen als er plaats is op de groep. Op de locatie Grote Beerstraat in Zwijndrecht kan men kiezen voor vaste halve dagen per week of een vast aantal halve dagen per kwartaal. Deze halve dagen zijn ook per uur aansluitend uit te breiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.