ASWH start de oefenreeks tegen Excelsior

23 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen maandag is de A-selectie van ASWH gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de complete selectie van 24 spelers ging trainer Ron Timmers aan de slag. Hierna volgen nog trainingen op dinsdag en donderdag.

Voor ASWH wordt het een seizoen van de waarheid. Het vorige seizoen werd de Topklasse net niet bereikt maar opnieuw is de inzet het behalen van de Topklasse. Er werden enkele versterkingen gehaald om het niveau nog meer te versterken. Door de buitenstaanders worden de Ambachters dan ook als topfavoriet voor de titel aangemerkt.

Komende zaterdag speelt ASWH het eerste oefenduel. Eerste divisionist Excelsior Rotterdam komt naar sportpark Schildman om de krachten te meten. Hoewel de Rotterdammers al een paar weken in training zijn heeft de ploeg nog geen opzienbare resultaten geboekt. Niet zo gek omdat trainer Leo Vlemmings een compleet nieuw team moet smeden.

Het belooft dus een mooie krachtmeting te worden voor beide clubs.
De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.