Zonovergoten Break Free Festival groot feest

21 september 2009
Zonovergoten Break Free Festival groot feest

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 19 september 2009 werd voor de eerste keer het Break Free Festival georganiseerd. Het festival was een initiatief van meerdere kerkelijke gemeenten in Hendrik Ido Ambacht.

In een zonovergoten Baxpark genoten in totaal een paar duizend mensen van allerlei optredens. Ben Ketting had een enthousiast programma voor de kinderen, terwijl de band Trinity 's middags de sfeer er goed inbracht met latino muziek. Tussen de muziek door waren er ook een aantal sprekers en was er een mime-optreden.

De organisatie wilde laten zien dat christen zijn niet iets ouderwets en saai is, maar dat het springlevend is en daar zijn ze uitstekend in geslaagd. Er was ook een braderie waar verschillende christelijke organisaties en bedrijven aanwezig waren.

Bijzonder was dat aan het eind van de avond vrijwel geen papiertje of ander vuil op het veld lag. Dat was twee weken geleden na het Baxpop toch wel heel anders....

Op www.breakfreefestival.nl kan men een stukje schrijven in het gastenboek en andere reacties teruglezen.


Veel publiek bij de band Trinity...

...die er een waar feest van maakten.

Een overzicht van het veld.

Achterin gezellige zitbanken en stands.

Een graffitimuur met het thema "Break Free".

En 's avonds zijn de lichteffecten goed te zien
(foto: Jan-Willem Schneider)

Het kruis werd verlicht door wisselende kleurstralen.
(foto: Jan-Willem Schneider)

  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.