Eigen programma op Break Free Festival

28 juni 2012
Eigen programma op Break Free Festival

HENDRIK IDO AMBACHT - Het programma op het Break Free Festival bestaat dit jaar voor een groot deel uit een eigen onderdeel. Het festival, dat op zaterdag 22 september in Hendrik Ido Ambacht plaatsvindt, trekt hiermee zijn eigen plan en slaat een nieuwe weg in.

Voorgaande jaren boekte het evenementen artiesten als Matthijn Buwalda, InSalvation, Trinity, Just Him e.a. De komende editie zullen minder artiesten het podium betreden en is er meer ruimte voor andere kunstvormen. Na het middagprogramma, dat verzorgd wordt door de Continental Kids, start een grote sing-in. Deze wordt gestart door The Psalm Project en gaat over in een Musical Message over de verloren zoon, welke knallend wordt afgesloten met programma voor de jeugd.

Jeroen Schumacher, organisator van het festival, zegt hierover: “We zijn met Break Free echt aan het zoeken hoe we ons kunnen onderscheiden. De Musical Message die we samen met Stichting Forward Missions, Danny Dane en muzikanten uit de regio neer zetten biedt naast muziek ook drama, toneel, gesproken woord en visuals. Het is daarmee echt een nieuwe manier om hèt Verhaal te vertellen.”

Naast optredens is er dit jaar een uitgebreid randprogramma voor kinderen, een festivalmarkt en een gezellig terras waar u van harte uitgenodigd bent voor een hapje en een drankje. 

Houd de website www.breakfreefestival.nl in de gaten voor meer nieuws en alle ontwikkelingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.