Uitbreiding Buurtpreventieteam

01 oktober 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds kort is een Buurtpreventieteam met veel succes actief in Wijk Centrum van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Het team wordt aangestuurd door een coördinator die o.a. op de uitvalsbasis het centrale punt is voor de lopers van het team en de politie.

Aangezien de organisatie met één coördinator kwetsbaar is, is het bestuur van het bewonersplatform Centrum op zoek naar 2-3 gegadigden die gezamenlijk de aansturing van Buurtpreventie op zich willen nemen.

Informatie opvragen is telefonisch mogelijk bij Lies Bonsang 06-15091924 of per email: liesbonsang@kpnmail.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.