DVS wint eenvoudig van Melmac

08 oktober 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Wederom maakten de selectieteams van korfbalvereniging DVS69 geen fout en werden de kampioensaspiraties voor het seizoen nog eens onderstreept. Koploper DVS A1 speelde de topper van het weekeinde tegen “runner up” WION maar speelde teleurstellend gelijk. DVS 1 en DVS 2 hadden geen moeite met de teams van Melmac.

(KLASSE 3J)   DVS - Melmac  17-9
Een makkelijke wedstrijd  voor de koploper, dat wat personele problemen kende. Melmac probeerde DVS via achterverdedigen van de wijs te brengen, maar dat mislukte schromelijk dankzij de veelvoudige rebounds aan DVS zijde en uiteindelijk ook de goals. DVS stond na de eerste helft al op 10 goals en de Tilburgse middenmotor  5. Na rust klopten de bezoekers nog even aan de Ambachtse deur (10-7) maar via drie afstandschot-goals van DVS was de strijd direct gestreden. De wedstrijd had verder weinig om handen. Concurrenten van DVS (TOGO en Stormvogels) wonnen hun eigen wedstrijden. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij laagvlieger Thor in Rotterdam.
  
(KLASSE R4T)   DVS2 - Melmac2 10-3
Via geduldig spel werd het (deels mislukte) achterverdedigen van Melmac de kop ingedrukt (5-2 bij rust). Verder waren de Tilburgse reserves te zwak om het DVS echt lastig te maken. DVS maakte er nog vrolijk 5 goals bij na rust en kwam tot het mooie aantal van 10 goals. Concurrenten van DVS (ONDO en TOGO) wonnen ook, waardoor DVS in de ranglijst nog steeds een punt achter staat op koploper ONDO.

(KLASSE A2M)   DVSA1 - WION A1 7-7
DVSA1 kende enkele blessuregevallen waardoor de automatismen verdwenen tegen WION. De Rotterdammers, dat koploper DVS in de ranglijst op de hielen zit, wist in de wedstrijd te blijven omdat DVS rommelig speelde en naliet te scoren. Het scoreverloop van de Ambachters bleef ver achter van het gemiddelde van de laatste weken; jeugdtrainer Zuidweg sprak van “een totale offday”, dat tenminste nog wel een punt opleverde. Daardoor blijft DVS een punt voor op WION. Positief was dat een concurrent van de toppers (KOAG) een punt verspeelde. Volgende week gaat DVS op bezoek bij Nieuwerkerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.