Drie aanhoudingen Hoge Kade

14 oktober 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft drie aanhoudingen verricht op de Hoge kade in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar was het in de nacht van zaterdag op zondag 14 oktober 2012 onrustig. Mogelijk hadden de inzittenden van een bestelauto hiermee te maken. Agenten controleerden de drie. Een van de drie, een 20-jarige man uit Zwijndrecht, deed moeilijk en politiemensen hielden hem aan voor belemmering.

Agenten stuurden een aantal jongeren weg vanaf de parkeerplaats. Na een tijdje kwamen de jongeren terug en een 25-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht vond het nodig de agenten de beledigen. Hij kon mee naar het bureau. Ook een 17-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht kon mee naar het bureau omdat hij ruzie gemaakt had met medewerkers van een jongerencentrum.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.