Open Peutermiddag in het Educatief Kindcentrum De Oase

15 oktober 2012
Open Peutermiddag in het Educatief Kindcentrum De Oase

HENDRIK IDO AMBACHT - CBS De Meander en Kinderopvang Bobo nodigen kinderen van 2 tot 4 jaar van harte uit om aanwezig te zijn op de peutermiddag in ht Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase.In het Christelijk Educatief Kindcentrum werken Kinderopvang Bobo en CBS De Meander nauw samen en kunnen kinderen van 0 tot 1 jaar genieten van onderwijs en opvang onder één dak. Tijdens de peutermiddag kunnen ouders samen met hun kind(eren) een kijkje komen nemen op de dagopvang van Kinderopvang Bobo en basisschool De Meander.
 
De peutermiddag staat geheel in het teken van het thema herfst. De kinderen gaan leuke activiteiten doen en maken op een speelse manier kennis met het thema herfst. Er worden verhaaltjes voorgelezen, met elkaar gezonden en natuurlijk wordt er ook lekker gespeeld. Tussendoor krijgt iedereen nog iets lekkers te eten en te drinken. Kortom een hele leuke middag om kennis te maken met de school en opvang. Wij nodigen u en uw peuter(s) van harte uit op onze peutermiddag op donderdag 18 oktober tussen 13:45 en 15:15 uur!
 
Deelname aan de peutermiddag is geheel gratis. U kunt uw kind(eren) opgeven voor deelname bij ons Kindcentrum. U kunt echter ook vrij inlopen met uw peuter. Wij vragen wel rekening te houden met onze activiteiten en zouden het fijn vinden als u op tijd aanwezig kunt zijn. Natuurlijk kunt u ook gezellig bij uw kind blijven tijdens de activiteiten. We zien u  graag op 18 oktober in het Educatief Kindcentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46 in Hendrik‐Ido‐Ambacht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.