Stadhouder WillemIII-school nu ook School op Seef

19 oktober 2012
Stadhouder WillemIII-school nu ook School op Seef

HENDRIK IDO AMBACHT - Stadhouder WillemIII-school nu ook School op Seef Veilig naar school en naar huis fietsen. Alle kinderen van de Stadhouder WillemIII-school weten nu hoe het moet. Zij hebben er met elkaar alles aan gedaan om verkeersveiligheid op en rond de school op de kaart te zetten.

Daarom ontvingtde school op donderdag 18 oktober het  landelijke verkeersveiligheidslabel 'School op Seef' uit handen van wethouder Floor van de Velde. Wethouder Van de Velde: “De Stadhouder WillemIII-school, heeft net als het scholencluster in De Volgerlanden, verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan. Zij hebben het label ‘School op Seef’ echt verdiend!”. 

Samenwerking

School op Seef staat voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeeronderwijs aan kinderen in de basisschoolleeftijd. De aanpak is onderdeel van het programma 'Structurele Aanpak Verkeerseducatie Primair Onderwijs 2004-2008'. De provincie Zuid-Holland en de regionale projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden werken hierin samen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.