Machtsovername reserves DVS mislukt

22 oktober 2012
Machtsovername reserves DVS mislukt

HENDRIK IDO AMBACHT - Net voor aanvang van de zaalperiode stond er nog een laatste veldwedstrijd op het programma: dvs-2 speelde de topper tegen ondo. In middelburg werd er echter nipt verloren: 11-12
        
(KLASSE R4T)         Ondo2 - DVS2             11-12 (5-3)

In Middelburg moest DVS-2 aantreden tegen de trotse koploper ONDO, dat veel oud eerste spelers in de gelederen had. DVS startte met het eigen basisteam maar had een matige start: 2-0. Toch sloot DVS aan en kon ONDO niet verder uitlopen in de tot dat moment al boeiende duel (5-3 ruststand).

Na rust keerde DVS keurig terug in de wedstrijd (5-5) en nam zelfs brutaal de voorsprong. Inmiddels had DVS-coach Hartendorp al drie spelers gewisseld om het duel in DVS voordeel definitief te kantelen. Bij 9-10 leek dat op succes uit te draaien, maar het duel kantelde opnieuw. Een spannende slotfase ontstond, waar thuisploeg ONDO opnieuw de leiding nam. Twee individuele fouten van DVS  bleken uiteindelijk fataal in de hectische slotfase. Had DVS eerst bij 11-10 nog een antwoord, na de 12-11 bleek de tijd tekort om alsnog een punt veilig te stellen.

DVS staat nog wel tweede maar staat nu drie punten achter op de koploper. In maart wordt de competitie vervolgd.
Voor de club DVS dient zich nu de voorbereidingsperiode aan voor de zaalcompetitie, dat in de tweede week van november aanvangt.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.