Echtpaar Goedegebuur-Zorge 50 jaar getrouwd

29 oktober 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Cornelis Goedegebuur (71) & Theodora Elizabeth Goedegebuur-Zorge (71) was op 25 oktober 2012, 50 jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op vrijdag 26 oktober gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Rotterdam. Het echtpaar heeft 5 kinderen, 20 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. De heer Goedegebuur was in zijn werkzame leven technicus bij de Erasmus Universiteit. Mevrouw Goedegebuur-Zorge heeft voor de kinderen gezorgd.

Foto: Cees van Meerten (FotoExpressie)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.