Volleybalvereniging Vollido in gesprek over koude Ridderhal

31 oktober 2012
Volleybalvereniging Vollido in gesprek over koude Ridderhal

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds enige tijd voelen sommige sporthallen in de Ridderhal minder warm dan gewenst.

Dat merken de bestuursleden van Volleybalvereniging Vollido, maar wordt ook regelmatig bevestigd vanuit de trainingsgroepen. Het gaat dan voornamelijk om de nieuwe hallen en het wordt kouder naarmate men naar achteren loopt.

Het bestuur heeft dit probleem inmiddels aangekaart bij de verhuurder Cascade en men gaat dit gezamenlijk proberen op te lossen.

Update 2 november 2012: De temperatuurproblemen zijn inmiddels door de verhuurder verholpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.