Scheidsrechters ASWH in het nieuw

16 december 2012 door Ad van Herk
Scheidsrechters ASWH in het nieuw

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij ASWH wordt al geruime tijd intern een scheidsrechterskorps in stand gehouden en elk seizoen weer uitgebreid met nieuwe jeugdscheidsrechters. De meeste beginnen met fluiten bij de F en E teams. De (aspirant)scheidrechters worden intern opgeleid en begeleid door vakkundige mensen die goed weten wat de functie van scheidsrechter inhoud. Daarnaast streven de vereniging ernaar om alle scheidsrechters een KNVB opleiding tot pupillen-, juniorscheidsrechter te geven. Ook na de opleiding blijven worden de scheidsrechters begeleid. Er zal nog scherper op gelet worden dat niet alleen de scheidsrechter maar misschien meer nog de leiders/trainers maar zeker ook de ouders langs de kant de gedragsregels in acht nemen. Gezien de laatste ontwikkelingen rond de velden zal dit helaas niet anders kunnen.  

De afgelopen maand is er bij ASWH een BOS cursus gegeven van de KNVB, Basis Opleiding Scheidsrechter, onder leiding van (internationaal) scheidsrechter Danny Makkelie (staande links op de foto). ASWH ziet al lange tijd het nut in van goed opgeleide scheidrechters en zijn er trots op dat bijna altijd alle wedstrijden op zaterdag voorzien kunnen worden van een scheidsrechter, van een pupillen wedstrijd tot en met de senioren wedstrijden. Een lastige klus voor de scheidsrechter coördinator maar het lukt nog steeds. Op dit moment heeft ASWH een 45 tal scheidsrechters die het leuk vinden om in hun of haar vrije tijd op het veld te staan en de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Op de foto ziet staat een deel van het scheidsrechterskorps afgebeeld.  Tussen de scheidrechters staan een drietal sponsors die dit seizoen de scheidsrechters in een nieuw tenue hebben gestoken. Alle scheidsrechters hebben nu eenzelfde tenue wat een professionele uitstraling geeft en laat zien dat ASWH het serieus aanpakt.

Om het gehele corps in een nieuw outfit te steken hebben de volgende sponsors dit mogelijk gemaakt. De bedrijven zijn VABIX Holding BV, MPA en de heer Olaf Maalman.

VABIX Group biedt een compleet plaatje aan logistieke services en een veilige verplaatsing van vracht wereldwijd. MPA, Marine Providoring Agencies, Geneneral Shipsuppliers.

Het jeugdbestuur en bestuur van ASWH danken de heer Harry Janssen van de VABIX group en Olaf Maalman voor het sponsoren van de scheidrechters kleding voor de senioren. Daarnaast bedankt het jeugdbestuur en bestuur van ASWH Arthur van den Berg, oud speler van ASWH, voor de sponsoring van de scheidsrechters kleding voor de jeugdscheidsrechters. Ze zien er weer piekfijn en zeer professioneel uit. Een visitekaartje voor ASWH.

Het jeugdbestuur is de sponsors zeer veel dank verschuldigd.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.