ASWH F8 kampioen

16 december 2012 door Ad van Herk
ASWH F8 kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor ASWH F8 werd het zaterdag uiteindelijk toch nog duidelijk dat zij de terechte kampioenen van de poule zijn geworden. En hoe. Met nog een wedstrijd te spelen zorgde de ploeg ervoor dat zij met 27 punten uit 9 wedstrijden dat zij niet meer ingehaald konden worden door nummer 2, Drechtsteek F10. Voor ASWH F8 was het extra leuk omdat het team volledig bestaat uit allemaal nieuwe, kersverse leden van ASWH. En om dan op deze spectaculaire wijze, met een ongeslagen status het eerste half jaar dat je voetbalt, als kampioen af te sluiten. Geweldig. Zeker toen bleek dat nummer 2 dit weekeinde ook nog 3 punten liet liggen en het kampioenschap een feit was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.