ASWH E2 kampioen

16 december 2012 door Ad van Herk
ASWH E2 kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH E2 speelde haar kampioenswedstrijd tegen RKsv RCD E1 uit Dordrecht. Vooraf stond ASWH E2 slechts 1 puntje voor op direct belager VVGZ E2 en 2 punten op nummer 3 Dubbeldam E2. Dat het om een spannende wedstrijd ging was wel duidelijk; gespannen koppies in het veld maar ook langs de lijn waar pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s waren toegestroomd. Bij verlies zou het dubbeltje zomaar de andere kant op kunnen vallen.

Ondanks het goede spel van ASWH, hield het de eerste helft ook spannend. Met slechts een 1-0 op het scorebord ging het team na 25 minuten aan de thee en men was er nog niet gerust op. Maar de 2e helft zette ASWH E2 goed door en bracht uiteindelijk een verdiende 3-0 op het scorebord. De ontlading was dan ook groot toen de het laatste fluitsignaal klonk en het team op het veld vast een klein feestje begon.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.