ASWH e3 kerstkampioen

24 december 2012 door Ad van Herk
ASWH e3 kerstkampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Opnieuw heeft de ASWH voetbalschool een kampioen opgeleverd. Het E3 team is er zaterdagochtend in geslaagd om als kampioen de kerstvakantie in te gaan. Even zag het er naar uit dat door afgelastingen en uitstellen wedstrijden eerder in het seizoen ASWH e3 de laatste wedstrijd van de competitie niet zou kunnen inhalen. Hierdoor zou het 2e eindigen met een wedstrijd minder gespeeld en één punt achterstand op de koploper VVGZ. Gelukkig was Sleeuwijk e2 zo sportief om vlak voor de winterstop toch nog naar Sportpark Schildman te komen en ASWH de kans te bieden om kerstkampioen te worden in de schaduwhoofdklasse. 

De wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning en konden de spelers worden gehuldigd met bloemen en een feestje in de kantine.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.