ASWH huldigt jubilarissen

07 januari 2013
ASWH huldigt jubilarissen

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de vv ASWH zijn er 17 jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege het aantal jaren dat zij lid zijn van de vereniging. Ter gelegenheid hiervan kregen een ere-speld uit handen van voorzitter John Middendorp die ook veel waarderende woorden had voor de jubilarissen.

Jubilarissen: Staande v.l.n.r. Jan Willem Aaldijk (25j), Harry van der Linden (40 j), Adrie Haksteeg (40 j)Andries den Hoed (25 j), Joost Visser (60 j), Tom Rotmeijer (40 j), Jan van der Linden (60 j), Wessel Huizer (25 j), Cor Scheurwater (60 j), Floor van der Wulp (25 j). Gehurkt: Links Pascal Scheurwater en Adrie van Wingerden (50 j).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.