Nieuwjaarsreceptie vv ASWH

07 januari 2013 door Ad van Herk
Nieuwjaarsreceptie vv ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de druk bezocht Nieuwjaarsreceptie van ASWH liet voorzitter John Middendorp er geen twijfel over bestaan dat het bestuur uitwassen op en langs het niet getolereerd worden. Hiermee refereerde hij aan het misselijkmakende incident wat begin december grensrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buitenboys overkwam, die door een aantal B-spelers dermate mishandeld werd dat hij aan zijn verwondingen overleed. “Al jaren lang zien wij de maatschappij agressiever en intoleranter worden.

Ook bij jeugdwedstrijden (zelfs bij de jongste jeugd)  ziet men weleens dat ouders en soms ook wel begeleiders niet altijd het goede voorbeeld geven. Ik kan u verzekeren dat het bestuur van ASWH hier zeer alert op is en zal zijn en de betrokkenen hierop zullen aanspreken.”
Verder memoreerde Middendorp dat ook ASWH niet ontkomt aan de economische crisis. Desondanks kon het seizoen toch worden afgesloten met een positief resultaat. Dit resultaat kon worden bereikt dankzij bijdragen van de sponsoren die het mogelijk maken dat hoogte van de contributies binnen de perken blijven.
Wensen zijn volop aanwezig bij ASWH aldus de voorzitter. Het bereiken van de Topklasse door het 1e elftal en een staan tribune staan hoog op de prioriteitenlijst.
 
Na een dankwoord aan alle sponsors en alle vrijwilligers werden er nog een aantal leden gehuldigd.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.