Politie vindt vuurwapen in auto A16: drie mannen aangehouden

10 april 2013 door Hennie van der Zouw
Politie vindt vuurwapen in auto A16: drie mannen aangehouden

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de A15 bij Ridderkerk in een auto een vuurwapen aangetroffen. De drie inzittende zijn aangehouden.

Surveillerende agenten reden rond kwart over een op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Om de auto te kunnen controleren die voor hen reed, zijn ze voor het betreffende voertuig gaan rijden en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder stopte bij een tankstation op de A15 ter hoogte van Ridderkerk.
 
Tijdens de controle bleek de bestuurder, een 28-jarige man uit Barendrecht, niet over een geldig rijbewijs te beschikken. Daarnaast bleek hij gesignaleerd te staan, net als een van de andere inzittenden, een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij doorzoeking van de auto, vonden de agenten een vuurwapen in het dashboardkastje. De twee gesignaleerden en een derde inzittende, een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.