Lorenzo Borsboom tekent overeenkomst met ASWH

15 april 2013 door Hennie van der Zouw
Lorenzo Borsboom tekent overeenkomst met ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Lorenzo Borsboom maakt komend seizoen deel uit van de A-selectie van ASWH. Vorige week is dit officieel bekrachtigd door een overeenkomst met ASWH te tekenen.

Het doorschuiven van Borsboom vanuit A1 past in de visie van ASWH, waarin talenten uit de eigen jeugd de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen bij het eerste elftal. Dit seizoen speelde Borsboom behalve in A1 ook al enkele wedstrijden in het tweede elftal en was hij in een aantal oefenduels van ASWH 1 van de partij. 
 
Javier Brouwer komt naar ASWH
ASWH heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met Javier Brouwer. De aanvaller, nu nog actief bij Excelsior Maassluis, komt na de zomer de A-selectie van ASWH versterken.
 
Javier Brouwer (26) is een razendsnelle aanvallert. Brouwer voetbalde in zijn jonge jaren voor DVV Delft en DHC, waarna hij zijn opleiding vervolgde in de jeugd van Feyenoord, SC Heerenveen en Excelsior. Ook speelde hij drie duels in de Jupiler League namens Haarlem. Na zijn periode bij deze BVO's debuteerde hij bij DOTO in de hoofdklasse. Vervolgens kwam Brouwer nog uit voor Barendrecht en beleefde een buitenlands avontuur in de Spaanse derde divisie bij Torrevieja. Momenteel is Brouwer bezig aan zijn derde seizoen bij Excelsior Maassluis. Vorig seizoen scoorde hij namens de Tricolores nog tegen ASWH op sportpark Schildman.
 
ASWH 2 pakt het 10e kampioenschap
Het 2e elftal van ASWH schrijft historie. Voor zover bekend heeft geen enkel elftal zoveel kampioenschappen behaald in 13 jaar. De thuiswedstrijd tegen VVGZ 2 werd zaterdag ruimschoots met 5-0 gewonnen en omdat concurrent Oranje Wit verloor bij Kloetinge kon ASWH voor de tiende keer de vlag hijsen.
 
De beloning van dit kampioenschap is deelname aan het toernooi om het landskampioenschap dat in 2010 het absolute hoogte punt was voor de reserves van ASWH.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.