Voorjaarskampioen ASWH E3 gaat voor de triple

22 april 2013
Voorjaarskampioen ASWH E3 gaat voor de triple

HENDRIK IDO AMBACHT -  Na het behaalde kampioenschap in een schaduwhoofdklasse in het najaar heeft 

Begin april toonde ASWH E3 al zijn tanden aan VVGZ E3 door 2x binnen 3 dagen zowel op Sportpark Schildman als op Sportpark Noordpark te winnen. Afgelopen zaterdag moest het karwei afgemaakt worden tegen Drechtstreek E3. En ASWH E3 verzuimde niet. Met de rust stond het reeds met 3-0 voor en was er geen vuiltje meer aan de lucht. In de 2e helft wist Drechtstreek nog wel een doelpuntje te scoren maar nooit kwam het kampioenschap in gevaar. Uiteindelijk noteerde het scorebord 4-1 en barstte het feestgedruis los: KAMPIOENEN!!
Op het mooie hoofdveld van ASWH ontvingen de helden van ASWH E3 felicitaties van het jeugdbestuur en knalde de bubbeltjes in het rond. Onder het feest gedruis van vaders en moeders, opa’s en oma’s namen de dolgelukkige spelers de bloemen in ontvangst en daarbij konden de bekers uiteraard niet ontbreken.
 
Na een heerlijke douche werden de boys ontvangen in de ASWH kantine waar een heerlijk bakje friet en een drankje werden aangeboden door de ASWH Supportersvereniging. 
Maar deze week moeten Peter Verboom en Jos de Vroed wel weer de neuzen dezelfde kant op krijgen. Woensdag wacht ASWH E3 de zware uitwedstrijd tegen De Alblas E2 op “Sportpark Souburgh” voor de bekercompetitie. Bij winst is ASWH E3 ook de bekerwinnaar uit de poule en kan het dit seizoen maximaal scoren. Een mogelijk memorabele prestatie.
In ieder geval super gefeliciteerd mannen, met het behaalde kampioenschap.
ASWH E3 wederom laten zien de sterkste te zijn en zijn voorjaarskampioen seizoen 2012-2013. Zaterdag lieten ze op eigen veld zien dat niet te spotten valt met dit team en werd één wedstrijd voor het einde van de competitie een niet meer in te halen voorsprong behaald op directe belager VVGZ E3.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.