I.F.C. zakt degradatiezone in

29 april 2013 door Hennie van der Zouw
I.F.C. zakt degradatiezone in

HENDRIK IDO AMBACHT - De komende weken worden voor I.F.C. van trainer Jack van den Berg heel spannend, want na de nederlaag van afgelopen weekend tegen B.V.V. moeten de Ambachters vrezen voor degradatie. Alleen als er in de komende wedstrijden punten worden gehaald, kan degradatie nog afgewend worden.

De eerste helft tegen B.V.V. leek voor de voetballers van I.F.C. nog goed te gaan. Danny Slingerland scoorde al vroeg in de wedstrijd uit een strafschop 1 - 0. Halverwege de eerste helft kreeg speler Jorg van Uden van B.V.V. z'n tweede gele kaart, dus rood wegens een slaande beweging naar Raymond Ouwehand. En toen leek I.F.C. op rozen te komen tegen de 10 van B.V.V.

Maar na de pauze liet B.V.V. zich van zijn beste kant zien. Met tien man werd I.F.C. helaas voor de Ambachters overlopen. Met drie doelpunten tussen de 72ste en 85ste minuut gaf B.V.V. de spelers van I.F.C. het nakijken en won deze belangrijke wedstrijd met 1 - 3.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.