10e kampioenschap voor ASWH 2 in de reserve hoofdklasse

06 mei 2013 door Hennie van der Zouw
10e kampioenschap voor ASWH 2 in de reserve hoofdklasse

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH 2 is opnieuw kampioen geworden van de reserve hoofdklasse van district Zuid 1. Dit is voor de 10e keer sinds het seizoen 2000/2001. Dit is een ongeëvenaarde prestatie. Geen enkel ander 2e elftal heeft zoiets bereikt binnen het KNVB competitievoetbal.

Binnenkort starten de wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap met tegenstanders als o.a. Ajax 2 en Rijnsburgse Boys 2. Eenmaal was het 2e elftal succesvol toen het Nederlands kampioenschap in 2011 werd veroverd.
 
Foto ASWH 2
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.