ASWH a1 verovert KNVB Beker

13 mei 2013 door Hennie van der Zouw
ASWH a1 verovert KNVB Beker

HENDRIK IDO AMBACHT - Na een wedstrijd die een Hitchcock-achtig karakter had won ASWH, op het terrein van de VVAC in Ottoland, na 11 penaltys van Kozakken Boys a1. De wedstrijd eindigde in 2-2 zodat strafschoopen de beslissing moesten brengen.

Alle strafschopnemers schoten de vijf penaltys onberispelijk raak zodat het ritueel om en om in gang gezet moest worden. Beiden elftallen schoten opnieuw vijf keer raak. Lorenzo Borsboom schoot nummer 11 achter de Kozakken Boys doelman. De gelijkmakende strafschop van Kozakken Boys werd door doelman Rody van der Poel op fantastische wijze gestopt waarna ASWH zich dus winnaar mocht noemen van de KNVB beker.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.