ASWH start zaterdag met de nacompetitie

20 mei 2013 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor de Ambachters start komende zaterdag de nacompetitie die gaat om een plek in de topklasse. Met XerxesDZC en Hoek strijdt ASWH om deze begeerde plek in de top van het amateurvoetbal.

Komende dinsdag wordt de nacompetitie gestart met de wedstrijd Hoek – XexesDZB. Wanneer Hoek wint speelt ASWH op 25 mei uit tegen XerxesDZB. Wanneer de Rotterdammers winnen dan speelt ASWH op dezelfde dag thuis tegen Hoek. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De tweede wedstrijd volgt dan op dinsdag 28 mei.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.