Kampioensteam ASWH E6

20 mei 2013 door Ad van Herk
Kampioensteam ASWH E6

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag is ASWH E6 er wederom in geslaagd om kampioen te worden, dit maal in de Voorjaarscompetitie. Eerder dit seizoen slaagde ASWH E6 er al in om het Najaar kampioenschap op hun naam te zetten en ook in de bekercompetitie waren zij de sterkste. Hierdoor pakt ASWH E6, net als ASWH E3, de “triple” en sluiten zij het seizoen af als kampioensteam.

Vanaf het begin van het seizoen draaide ASWH E6 aan de kop van de competitie mee. Samen met rivaal Rijsoord domineerde zij de competitie. Na een gelijkspel tegen Oranje-Wit leek het er even op dat het team een pas op de plaats moest maken. Maar toen ook Rijsoord een gelijkspel incasseerde tegen Heerjansdam brandde de strijd op nieuw los. Thuis wist ASWH E6 nog Rijsoord te verslaan met de monsterzege van 13-1. Toen vorige week de kraker uit bij Rijsoord op het programma stond dacht ASWH de klus voortijdig te beslissen. Maar dat liep even anders toen vv Rijsoord op wonderbaarlijke manier met 2-1 wist te winnen.
 
Zaterdagochtend begonnen beiden teams met 9 wedstrijden gespeeld en 22 punten. Echter het doelsaldo van ASWH E6 was aanmerkelijk beter dan dat van Rijsoord: +26 voor ASWH en 0 voor Rijsoord. 
 
ASWH verzaakte niet afgelopen zaterdag. Op geconcentreerde wijze werd met 3-0 gewonnen van buurman IFC en wist zich blijvende op de nummer 1 positie te vestigen. En daarmee bevestigde ASWH E6 een absolute kampioensteam te zijn.
 
Uiteraard ontstond er, na het laatste fluitsignaal, onder toeziend oog van (groot)ouders een klein feestje. In de kantine kreeg het team het traditionele bakje friet  aangeboden door de supportersvereniging en ontvingen zij de felicitaties van het Jeugdbestuur.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.