Voorjaarskampioen ASWH F4 houdt het spannend

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Voorjaarskampioen ASWH F4 houdt het spannend

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH F4 is kampioen van de voorjaarscompetitie. Tot het laatste moment hield F4 het spannend maar zaterdag 18 mei sleepte zij het kampioenschap mee naar Sportpark Schildman.

Met een late competitiewedstrijd bij Dubbeldam wist ASWH met een klinkklare overwinning van 1-3 de voorsprong te behouden op belager SC Emma. De hele competitie voelde ASWH F4 de hete adem van SC Emma al in de nek hijgen. Toen de boys van ASWH F4 voor het einde van de competitie met 2x een gelijkspel kostbare punten lieten liggen, dreigde het even mis te gaan. Gelukkig voor ASWH maakte SC Emma ook een misstap waardoor er nog een minieme voorsprong werd behouden. Dit maakte de wedstrijd bij Dubbeldam extra spannend. Alleen met overwinning zou F4 direct het kampioenschap behalen; bij een gelijkspel of een nederlaag zou het moeten afwachten wat SC Emma ging doen. Gelukkig verzaakte de mannen van trainer/coach Rik Schot niet. Met een 1-3 overwinning werd ASWH F4 kampioen en behield het bovendien de ongeslagen status.

De drukte langs de lijn bij Dubbeldam vierde mee in de feestvreugde toen het laatste fluitsignaal klonk en de spelers van F4 een prachtige beker in ontvangst mochten nemen. ’s Middag ging het team nog even langs in de ASWH kantine waar de spelers als kampioenen werden binnengehaald met spandoeken. Daar namen ze  de felicitaties van het jeugdbestuur in ontvangst te nemen en te genoten zij van een prachtige ASWH-taart. Tot slot kregen de helden nog een portie friet en een drankje aangeboden door de ASWH Supportersclub.

Bijlage: Foto ASWH F4

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.