ASWH A1 wint de districtsbeker

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
ASWH A1 wint de districtsbeker

HENDRIK IDO AMBACHT - Op het veld van FC Engelen uit Den Bosch won A1 vanmiddag zaterdag 25 mei de districtsbekerfinale van Zuid 1 door een 3-1 winst op RKDVC A1 uit Drunen.

Na een 0-0 ruststand leek ASWH snel na rust op voorsprong te komen toen de tegenstander een penalty mochten nemen. Keeper Rody van der Poel keerde de inzet echter knap en nam een bliksemsnelle voortzetting voor zijn rekening waaruit Dylan de Boer voor 1-0 zorgde.

Met een prachtige beker en een winnaars medaille keerde het team en de begeleiders terug naar Hendrik-Ido-Ambacht. De winnaar werden onder de klanken van `We are the champions` uitbundig onthaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.