Geslaagde open dag bij IFC

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Geslaagde open dag bij IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag 1 juni werd op Sportpark Schildman, de locatie van voetbalvereniging IFC, de jaarlijkse Open Dag voor de jeugd organiseert. Jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar (meisjes tot en met 14 jaar) waren de gehele dag welkom. Het stond die dag op Sportpark Schildman dan ook bol van de voetbalactiviteiten voor de jeugd.

IFC behoort met de junioren- en pupillenafdeling tot één van de grootste verenigingen binnen de regio Dordrecht van de KNVB. Bij de Girls Academy spelen ruim 150 meisjes iedere week hun wedstrijden en telt de voetbalschool bijna 40 spelertjes die op woensdagmiddag trainen en op zaterdag hun wedstrijdjes spelen.

Kortom IFC is een vereniging volop in beweging!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.