ASWH opnieuw in Hoofdklasse B

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw
ASWH opnieuw in Hoofdklasse B

HENDRIK IDO AMBACHT - De KNVB heeft de indelingen van de zaterdaghoofdklasse voor het seizoen 2013/14 bekend gemaakt. ASWH is net als de afgelopen seizoenen ingedeeld in de hoofdklasse B. Daarin treft het wederom een flink aantal ploegen uit de regio, dus er zijn weer de nodige derby's te bewonderen op sportpark Schildman.

In vergelijking met vorig seizoen zijn er vier nieuwe tegenstanders. De degradanten Alexandria '66, Nivo Sparta en Nieuw-Lekkerland zijn uiteraard van het toneel verdwenen, net als kampioen Excelsior Maassluis. Deze vier plaatsen zijn ingevuld met drie promovendi en één degradant uit de topklasse. Dat is het Goudse Jodan Boys. De andere nieuwelingen zijn Oranje Wit uit Dordrecht, FC 's-Gravenzande uit de gelijknamige gemeente en het Vlaardingse Deltasport.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.