Joop Hiele keeperstrainer ASWH

09 juli 2013
Joop Hiele keeperstrainer ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 8 juli is de A-selectie van ASWH gestart met de voorbereiding op het duel tegen Feyenoord. Diverse toeschouwers zagen toen al een nieuwe keeperstrainer aan het werk met de doelmannen van ASWH. Niemand minder dan ex-international Joop Hiele is bereid gevonden om ASWH te helpen. Hiele is op vrijwillige basis aangesloten bij de technische staf en zal dit seizoen de keepers onder handen nemen.

Joop Hiele behoeft natuurlijk nauwelijks enige introductie. De 54-jarige Rotterdammer kende een rijke loopbaan als speler. Hij verdedigde jaren het doel van Feyenoord en kwam daarna nog uit voor SVV, SVV / Dordrecht '90 en Go Ahead Eagles. Ook maakte Hiele lange tijd deel uit van de selectie van het Nederlands elftal, onder andere op het gouden EK van 1988. Als keeperstrainer is Hiele eveneens zeer ervaren.

ASWH is er dan ook zeer blij mee dat Hiele, die in het verleden nog in Hendrik-Ido-Ambacht heeft gewoond, besloten heeft zijn generatiegenoten Michel Langerak en Ed Ridderhof te helpen en daardoor de technische staf dit seizoen te versterken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.