Jeugdtrainers Real Madrid aan de slag met ASWH talenten

22 juli 2013
Jeugdtrainers Real Madrid aan de slag met ASWH talenten

HENDRIK IDO AMBACHT - Vandaag is de Real Madrid Foundation Campus Experience in samenwerking met SoccerID en ASWH op Sportpark Schildman gestart.

Deze week krijgen 5 dagen lang een kleine 50 kinderen training van heuse Real Madrid trainers. Een droom die uitkomt.
Van 22 t/m 26 juli krijgen kinderen tussen de 6 en de 16 jaar training van de beste trainers van de wereld.

Voor kinderen een geweldige ervaring, maar ook voor ouders een uitkomst. De kinderen trainen onder toezicht van Spaanse jeugdtrainers, dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur. De ouders kunnen dus de kinderen voor het werk brengen en na afloop een voldaan kind ophalen.

Ouder zijn zelf ook hartelijk welkom bij ASWH om de verrichten te bekijken. De oefenstof is door de trainers en clubartsen speciaal ontwikkeld voor elke leeftijdsgroep. De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen. De middagen staan in het teken van verschillende spelvormen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.