Echtpaar Middelkoop-Bakker 50 jaar getrouwd

28 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Middelkoop-Bakker 50 jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Middelkoop (74) & Middelkoop-Bakker (72)  is op 22 augustus 50 jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op dinsdag 27 augustus namens de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Alblasserdam. Het echtpaar heeft 3 kinderen,17 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.