Omgewaaide boom aan de Heerenhof

11 september 2013 door Hennie van der Zouw
Omgewaaide boom aan de Heerenhof

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens het eerste herfststormpje van gisteren, dinsdag 10 september, was er een grote boom omgewaaid aan de Heerenhof. de boom lag half over het water, en had gelukkig net een paar geparkeerde auto's gemist.

De Brandweer was tijdig ter plaatse om de schade op te nemen. Nadat de wind wat was gaan liggen werd de omgevallen boom opgeruimd.

Foto: Peter Wols.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.