Voetballers van IFC winnen met dubbele cijfers

16 september 2013 door Hennie van der Zouw
Voetballers van IFC winnen met dubbele cijfers

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Ambachtse IFC laat er nog steeds geen gras over groeien. Zij zijn de titelkandidaat in de tweede klasse D.

De wedstrijd van dit weekend tegen DEH Musschen werd daar weer een voorbeeld van.

Yoeri Rombouts werd de ster van de wedstrijd met 6 doelpunten. Brian Leons scoorde 3 doelpunten, en Perry van Eijken scoorde er 1. Dit drietal was dus goed voor tien (10) doelpunten, en zij brachten met zijn drietjes de einduitslag op 10-2.

Tot 2-2 konden de voetballers van DEH Musschen IFC nog bijhouden, maar daarna kwam IFC goed los......  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.