CDA wil supermarkt niet kwijt

18 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
CDA wil supermarkt niet kwijt

HENDRIK IDO AMBACHT - Het CDA in Hendrik-Ido-Ambacht heeft in een vergadering over de toekomst van de detailhandel in het dorp haar opvatting uitgesproken dat in het winkelcentrum aan de Reeweg een supermarkt hoort.

Woordvoerder Patrick van der Giessen :“Het is erg in het belang van de leefbaarheid van de omliggende wijk dat in winkelcentrum de Reeweg een supermarkt blijft bestaan. Tegelijkertijd begrijpen we dat we ondernemers niet kunnen dwingen. Maar de ondersteunende rol van de gemeente zou wel in de richting van behoud van een supermarkt moeten gaan.”

Dit is niet de eerste keer dat het CDA aandacht vraagt voor dit winkelcentrum. Enige tijd geleden pleitte de partij ook al voor de invoering van een blauwe zone, op zaterdag, in verband met de parkeerdruk van sportpark Schildman.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.