Alubouw De Mooy sponsor IFC E3

18 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Alubouw De Mooy sponsor IFC E3

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalclubs zijn altijd erg blij als ouders willen investeren in de aankleding van het team van hun kind en daarnaast de club willen sponsoren.

Anton van den Berg, eigenaar van een echt Ambachts bedrijf Alubouw De Mooy, gevestigd aan de Nieuwe Bosweg in Hendrik Ido Ambacht, vond dat een gesponsord tenue de uitstraling van "zijn" team E3 sterk verhoogt.

Het bedrijf is meteen lid geworden van de IFC businessclub, een groep van zo'n 175 bedrijven die IFC een warm hart toedraagt en waar een aantal keren per jaar tijdens gezellige businessclubavonden de bedrijfscontacten worden versterkt. Afgelopen zaterdag na de fotosessie ging E3 overtuigend in het nieuwe tenue aan de slag, wat resulteerde in een overwinning van 3-2 op de tegenstander. 

E3 bedankt de heer Van den Berg voor het mooie tenue.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.