Koploper IFC blijft winnen

21 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Koploper IFC blijft winnen

HENDRIK IDO AMBACHT - In een doelpuntrijk duel tegen DRL heeft IFC zijn koppositie in de tweede klasse D gehandhaafd.

IFC kwam eerst met 1 - 0 achter,, maar twee minuten later kon Brian Leons de stand weer gelijk maken (1 - 1)

Net voor rust bracht Reinder van de Velde de thuisclub op een 2-1 voorsprong.

Een kwartiertje in de tweede helft had DRL nodig om weer gelijk te komen (2-2), Maar twee minuten later zette Brian Leons de thuisclub weer op een 3 - 2 voorsprong, waarna Reinder van de Velde de eindstand op 4 - 2 bracht.

Door deze uitstekende wedstrijd tegen de Rotterdammers van DRL handhaafde IFC zich moeiteloos aan de kop van de Tweede klasse D.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.