Nieuw programma Hi5Ambacht

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuw programma Hi5Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - Nu de herfstvakantie voorbij is zijn er weer veel leuke activiteiten bij Hi5Ambacht! Voor  kinderen in de basisschoolleeftijd in Hendrik-Ido-Ambacht is er van alles te doen na schooltijd. En de activiteiten zijn nog gratis ook! Alle reden dus om mee te doen.
 
Buurt on the move
Deze leuke naschoolse sportlessen kunnen de kinderen iedere week volgen op verschillende locaties. Elke 4 weken staat er een andere sport centraal. Voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8. In de periode tot aan de kerstvakantie komen o.a. de volgende sporten aan bod: tennis, basketbal en freerunnen! De lessen zijn allemaal van 16.00 uur tot 17.00 uur op de volgende locaties;

Iedere maandag in: De Sophiahal & sportzaal aan de Admiraal de Ruyterlaan
Iedere dinsdag in: De Ridderhal
Iedere donderdag in: de sportzaal aan de Bekestein

Dock-03 After School
Ook Dock-03 heeft weer leuke activiteiten op het programma staan, zoals een poffertjesmiddag, een poolmiddag, tafeltennisworkshops, een knutselmiddag en nog veel meer! Dock-03 After school is iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur in jongerencentrum Dock-03.

Kunst op je Bord
Kunst op je bord biedt diverse workshops. Zo kunnen kinderen die ervan houden om op het podium te staan en in een andere rol te kruipen terecht bij een cursus toneelspelen. Er is aandacht voor hoe je je moet bewegen op het podium en hoe je je stem moet gebruiken. 
In week 51 vindt er een voorstelling of optreden plaats, dat in de weken daarvoor is ingestudeerd.

Inschrijven
Inschrijven voor de programma’s Buurt on the Move en Kunst op je Bord is verplicht en kan via 
via www.hi5ambacht.nl. Kijk ook voor alle data, tijden en locaties op onze website.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.