Steelpoint International B.V. shirtsponsor van ASWH D3

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Steelpoint International B.V. shirtsponsor van ASWH D3

HENDRIK IDO AMBACHT - Een "nieuwe" start voor spelers van het 1e jaars D3 elftal dat seizoen voor het eerst op een "groot" voetbalveld spelen. Steelpoint International heeft daarom een compleet nieuw ASWH tenue ter beschikking gesteld aan dit elftal waarmee de spelers dan ook heel blij zijn. Onder leiding van twee enthousiaste trainers gaat dit talentvolle elftal dit jaar voor het hoogst haalbare.

Steelpoint International is een internationale handelsonderneming op het gebied van (roestvast) staal en levert o.a tankbodems, smeedwerk en op maat gesneden(roestvast)staal aan diverse industriële afnemers.

Steelpoint International wenst de spelers en de begeleiding een succesvol en sportief seizoen toe.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.