Een regen van doelpunten en regendruppels bij IFC

04 november 2013 door Hennie van der Zouw
Een regen van doelpunten en regendruppels bij IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - IFC heeft in de wedstrijd tegen de Rotterdammers van JHR laten zien dat ze niet voor niets in de vorige wedstrijd periode kampioen waren geworeden. In een vrij eenzijdige wedstrijd werden de Rotterdammers met 7 - 1 verslagen.

Voor de rust waren Yoeri Rombouts en Brian Leons eerst verantwoordelijk voor de 2 - 0 voordat JHR via Mohamed El Hachioui voor het eerste en na later zou blijken enige tegendoelpunt zou zorgen. Brian Leons en Nick de Veij brachten hierna de ruststand op 4 - 1.

Na de rust ging IFC rustig verder met scoren. Ronnie Nouwen, Yoeri Rombouts en Ronald Ouwens zorgden voor de 7 - 1 eindstand.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.