Belangstelling voor de wedstrijd Ajax - ASWH is enorm

29 oktober 2013
Belangstelling voor de wedstrijd Ajax - ASWH is enorm

HENDRIK IDO AMBACHT - Zelfs de grootste ASWH optimist had dit niet kunnen bedenken. Op dit moment zijn er maar liefst 15 bussen volgeboekt met een totaal van 860 supporters. Tel daarbij op de mensen, die online hebben geboekt via de website van Ajax, en de twee bussen met sponsors dan gaan wij ruimschoots over de 1.000 ASWH Supporters die onze helden aan gaan moedigen.

Bijzonder is dat de ING bank en het bedrijf Kreek ook nog eens een aantal uitnodigingen op de ASWH "deurmat" deed ploffen om de wedstrijd in hun Skybox bij te wonen.

Enkele weken geleden was er het eerste gesprek met Ajax over de organisatie in de Amsterdam Aren. Aangeschoven waren de directeur van de Arena, de Security Officer, de Amsterdamse politie e.a. Hoewel de wedstrijd het predicaat had gekregen van geen risico gelden wel de door de KNVB opgelegde veiligheidsmaatregelen en daar heeft ook een club als Ajax zich aan te houden.

De Amsterdamse club had al besloten de toegangsprijs laag te houden, € 3,00 als supporters met de bus zouden komen. Daar is dus uitgebreid gebruik van gemaakt.

Tot de dag van vandaag is er bijna dagelijks overleg met Ajax, en dan gaat het over tickets, accreditaties, mascottes, TV, veiligheid etc. De medewerkers van Ajax zijn bijzonder behulpzaam om ons te adviseren en met raad en daad bij te staan. Klasse.

De wedstrijd Ajax - ASWH trekt veel aandacht, ook buiten Hendrik-Ido-Ambacht. Zo komt Fox TV maandagavond een sfeerreportage maken bij ASWH. Dezelfde zender zendt de wedstrijd dinsdagavond ook live uit. Uniek voor ASWH. Het Amsterdamse dagblad Parool gaat de Amsterdammers kennis laten maken met ASWH via een reportage en foto's. Behalve deze genoemde nieuwsmedia zijn er nog vele andere mediagroepen die aandacht besteden aan ASWH. Volgende week dinsdag zijn wij landelijk nieuws en dat wordt nog gekker als wij het goed doen tegen Ajax!

Ook de vereniging gaat deze bijzondere dag vastleggen. Er zijn een cameravrouw, (Elly van Ballegooijen) en een regisseuse (Patricia Enkelaar) bereid gevonden om op de dag van de wedstrijd een documentaire te maken van deze gehele voetbalhappening. De bedoeling is ook om deze op DVD ter koop (tegen een populaire prijs) aan te bieden.

Met medewerking van de gemeente en de politie hopen wij dat het vervoer naar Amsterdam zonder hindernissen zal verlopen. De bussen vertrekken om 16.15 uur van het Evenementenplein bij de sporthallen. Meer informatie hierover komt nog van de Supportersclub. Deze club verdient zeker een compliment omdat zij de gehele reisorganisatie voor hun rekening hebben genommen.

Veel plezier allemaal bij de wedstrijd Ajax - ASWH a.s. dinsdag om 18.45 uur in de Amsterdam Arena.

Aldus Gerrit Scheurwater op de website van ASWH.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.