IFC wint met 2-1 van OVV maar verliest topschutter

18 november 2013 door Hennie van der Zouw
IFC wint met 2-1 van OVV maar verliest topschutter

HENDRIK IDO AMBACHT - Yoeri Rombouts was in deze wedstrijd positief en negatief in het nieuws. Positief omdat hij IFC in het begin van de wedstrijd tegen OVV op een 1 - 0 voorsprong zette, en negatief toen hij aan het einde van de wedstrijd,  na wat onenigheid in het veld over het uitvoeren van de taken, zich liet wisselen, en boos het sportcomplex van IFC  verliet.

Intussen was IFC na de gelijkmaker van Dick Tijdeman via Brian Leons op 2 - 1 gekomen, wat ook de uitslag van de wedstrijd werd. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.