IFC geeft heren van OHVV geen schijn van kans

16 december 2013 door Hennie van der Zouw
IFC geeft heren van OHVV geen schijn van kans

HENDRIK IDO AMBACHT - IFC-1 speelde afgelopen zondag 15 december thuis tegen de heren van OHVV 1. Het werd een ouderwetste kloppartij. Onder leiding van scheidsrechter Erkens wonnnen de heren van IFC met maar liefst 9 - 0.

Yoeri Rombouts was in deze wedstrijd de topscorer hij scoorde er vier, waarvan 1 keer uit een strafschop. Brian Leons schoorde er twee, Nick de Veij, Dannie Versluis en Ronnie Nouwen maakten er ieder 1. In de rust was de stand 4 - 0, en IFC haalde net niet de tien........

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.