ASWH d4 en ASWH d5 najaarskampioen

16 december 2013 door Hennie van der Zouw
ASWH d4 en ASWH d5 najaarskampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - De pupillenteams van ASWH grossieren in kampioenschappen. Afgelopen weekeinde was het opnieuw raak. ASWH D4 deed het de hele competitie al geweldig. Vanaf meet af aan liet het de tegenstanders zien een geduchte tegenstander te zijn.

Menig team kwam met knikkende knieën naar Sportpark Schildman waar het in de hol van de leeuw de schade beperkt wilde houden. Op één gelijkspel na wist dit team de wedstrijden met minimaal 2 doelpunten verschil te winnen. Hierdoor wist ASWH D4 een wedstrijd voor het einde van de competitie zich tot kampioen te kronen.

Het ASWH d5 elftal was in een hevige strijd verwikkeld met D3 van Rijsoord. En deze strijd ging door tot de laatste wedstrijd waar ASWH D5 de 2e plaats in nam met een wedstrijd minder gespeeld.

Afgelopen zaterdag was het dus erop of eronder. Net als ASWH D4 speelde D5 tegen het Zwijndrechtse Pelikaan en op overtuigende wijze liet het elftal zijn tanden zien en niet minder te accepteren dan de eerste plek van de competitie. Met 5-1 werd Pelikaan verslagen en wist het zich terecht kampioen te noemen.

Op de foto: D5.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.