ASWH wint Topzaalvoetbaltoernooi en Joop Valk-Cup

30 december 2013 door Hennie van der Zouw
ASWH wint Topzaalvoetbaltoernooi en Joop Valk-Cup

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH heeft de titel op het eigen Topzaalvoetbaltoernooi geprolongeerd. Het team van de trainers Johan Sturrus en Marco van Vugt wist in de finale net als vorig jaar RVVH te verslaan (4-1). Daarom mocht aanvoerder Josiemar van de Werp, die tevens werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi, even na elven de Joop Valk-Cup ontvangen. Deze werd uitgereikt door André Valk. Daarmee kwam een einde aan de zestiende editie van dit toernooi, dat net als voorgaande jaren weer een groot succes was.

De volledige eindstand:
1 ASWH
2 RVVH
3 IFC
4 Pelikaan
5 Heerjansdam
6 VVGZ
7 Barendrecht
8 Rijsoord

Op de foto van het winnende ASWH-team.

DVD Ajax – ASWH nu te koop.
Vanaf nu is de documentaire, die gemaakt is rondom en tijdens de bekerwedstrijd Ajax - ASWH, op DVD verkrijgbaar. Het is een schitterend document geworden, van een onvergetelijke dag die zeker zal worden bijgeschreven in de analen van de vereniging.

De DVD is te bestellen via de website www.aswh.nl. De inschrijftermijn loopt tot 10 januari 2014.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.