IFC blijft koploper na grote zege op Ommoord

20 januari 2014 door Hennie van der Zouw
IFC blijft koploper na grote zege op Ommoord

HENDRIK IDO AMBACHT - IFC Ambacht had mede door het mooie doelpunt wat uit de kopbal op de bijgaande foto gescoord werd weinig moeite met SV Ommoord. Binnen vijf minuten stond het 3 - 0.

Door doelpunten van Nick de Veij, Brian Leons, Tim Schoonheijm, nogmaals Brian Leons, Reinder van de Velde en Youri Rombouts wonnen de Ambachters met 6 - 1. Alleen Roelof Breukhoven redde met een treffer de eer van Ommoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.