ASWH krijgt cheque uit 'De Hoge Hoed'

27 januari 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH krijgt cheque uit 'De Hoge Hoed'

HENDRIK IDO AMBACHT - Kort geleden werd het jeugdbestuur van ASWH blij verrast met de ontvangst van een cheque ter waarde van €1000. Dit bedrag is beschikbaar gesteld door het Havenbedrijf Rotterdam.

Havenbedrijf Rotterdam heeft een jaarlijks terugkerend project genaamd De Hoge Hoed. De werknemers, die actief zijn als vrijwilliger bij een organisatie of vereniging, kunnen in de project zijn of haar initiatief indienen om zijn of haar activiteit te ondersteunen. Een van de inzendingen was door ASWH-vrijwilliger Donald Baan, leider van ASWH F6, ingediend. Voor ASWH pakte de loting goed uit en werd een van de 15 winnaars.

ASWH E8 in het nieuw.
Opnieuw een ASWH team in een nieuw sponsortenue. Ditmaal is ASWH E8 het gelukkige team dat door Lascentrum Welding en Cutting wordt gesponsord. Het team was blij verrast en loopt trots over het veld met de naam van de sponsor op de borst. 

ASWH D5 verrast door sponsor.
ASWH D5 wordt dit jaar gesponsord door Hijstek Bouw en dit team werd dit seizoen ook najaarskampioen. Echter was dit tot op het laatste moment niet zo duidelijk waardoor er wat feestelijkheden doorgezet zijn naar afgelopen zaterdag. De sponsor Hijstek bood o.a. elke speler van het team als verrassing nog een kampioensbeker aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.