Gemeentebelangen: 'Gewoon voor iedereen'

18 oktober 2013
Gemeentebelangen: 'Gewoon voor iedereen'

HENDRIK IDO AMBACHT - De werkgroep Verkiezingen van de Politieke Groepering Gemeente Belangen heeft de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet van de aandachtspunten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Met de slogan ‘Gewoon voor iedereen’ zijn een negental – voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht – belangrijke punten op papier gezet waarvoor Gemeente Belangen in de periode 2014-2018 aandacht gaat vragen. In het document staan de inwoners van onze mooie gemeente centraal. Het document Aandachtspunten ‘Gewoon voor iedereen’  zal in de Algemene Ledenvergadering (medio november) ter goedkeuring aan de leden worden aangeboden.

Op deze Algemene Ledenvergadering zal ook de kandidatenlijst worden vastgesteld. Duidelijk is nu al dat er voor de Ambachtse inwoners weer bekende namen maar ook onbekende namen op deze kandidatenlijst vermeld zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.