ASWH pakt 2e periodetitel

17 februari 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH pakt 2e periodetitel

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH is afgelopen zaterdag, ondanks het feit dat de wedstrijd bij Deltasport werd afgelast, toch periodekampioen geworden.

De concurrenten RVVH en FC 's-Gravenzande speelden namelijk allebei gelijk, waardoor zij ASWH niet meer kunnen achterhalen. ASWH behaalde tot nu toe 19 punten uit acht wedstrijden in de tweede periode.

De periodetitel verschaft het elftal van trainer Michel Langerak in ieder geval toegang tot de nacompetitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.